About Smart Data People

Over ons

Smart Data People is opgericht in 2017 in Nijmegen en is gespecialiseerd in kwalitatieve Data Analytics traineeships voor starters. De oprichters Carlo en Joep zijn samen gestart en inmiddels is ons team uitgebreid met vijf collega’s en een tweede vestiging in Eindhoven.

Met onze dienstverlening bewijzen wij dat jonge wo-afgestudeerde high potentials door middel van de juiste tools, kennis en begeleiding snel toegevoegde waarde kunnen leveren binnen het vakgebied Business Intelligence. Zo hebben wij inmiddels al meer dan 50 verschillende opdrachtgevers succesvol geholpen met hun datagedreven ambities. Wij zijn trots op onze trainees die dit mogelijk maken en de prachtige opdrachtgevers die het vertrouwen in ons hebben!


Wat is Business Intelligence (BI)?

Business Intelligence is het gehele proces rondom het verzamelen en structureren (backend) van data binnen een organisatie teneinde deze data om te zetten in bruikbare beslissingsondersteunende informatie (intelligence). Deze informatie kan vervolgens worden gevisualiseerd in een rapportage of dashboard (frontend) met rapportagetools waardoor er beslissingen kunnen worden genomen op basis van feiten en cijfers.


Wat kunnen wij voor jou als starter betekenen?

Ben jij er tijdens je studie achter gekomen dat het puzzelen met data (tools) en de bijbehorende analytische uitdaging jouw interesse heeft? Wil jij daarnaast praktisch bezig zijn met oplossingen waarmee een organisatie meer inzicht krijgt om betere beslissingen te nemen? Dan is het Business Intelligence vakgebied bij uitstek voor jou de volgende stap.

Smart Data People biedt een uitgebreid Data Analytics traineeship aan waarmee wij jou als wo-starter op het data-spoor zetten. Je krijgt de kneepjes van het vak op een gedegen manier uitgelegd, je behaalt de meest actuele certificeringen en je krijgt een baangarantie bij een mooie opdrachtgever in jouw regio die past bij je interesse en ambitie.


Onze kernwaarden

In de afgelopen jaren hebben wij een eigen manier van werken gecreëerd. Hierin zijn voor ons een aantal kernwaarden ontstaan. Door persoonlijk aandacht te geven, laten wij onze trainees en opdrachtgevers groeien. Wij staan voor kwaliteit. Dit zie je terug in ons opleidingstraject waarin wij geen concessies doen. Een hoogwaardige intensieve opleiding met een volledige focus op business intelligence is daarin de basis voor onze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied weten wij deze kennis als geen ander over te brengen aan onze trainees en daarmee ook onze opdrachtgevers. Regionaal de match maken, dat is ons doel. Op deze manier streven wij naar lange termijn relaties. Dit alles op basis van eerlijk samenwerken; hét fundament voor succes!

Kijk voor meer informatie over Smart Data People en het traineeship op onze website!


ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

https://facebook.com/svintermate/

@svintermate

SV Intermate

© 2020 - sv Intermate