About Hevo

Wie kiest voor HEVO, kiest ervoor om het verschil te maken voor opdrachtgevers én een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij HEVO gaat het immers om het creëren van inspirerende huisvesting die bijdraagt aan een gezonde, toekomst­bestendige wereld, sterke gemeenschappen en geluk en welzijn van mens en omgeving. Bij alles wat HEVO doet, is aandacht voor het welzijn van de eindgebruiker een vast gegeven.


Als projectleider/adviseur bij HEVO werk je in de verschillende markten waar wij actief zijn; huisvesting voor onderwijs, zorg & wonen en cultuur. Maar ook multifunctionele accommodaties en huisvesting voor overheid en bedrijfsleven. We zijn bezig met vernieuwende en creatieve huisvestingsvraagstukken. Daarnaast begeleid je projecten binnen een complex krachtenveld. Je stuurt ontwerp- en bouwprocessen aan en hebt een coördinerende rol naar de procespartners. Daarbij realiseer je wat optimaal mogelijk is, rekening houdend met een maximaal gebruiksgenot en duurzaamheid.


Ben jij benieuwd naar onze organisatie? En ben je geïnteresseerd in projectmanagement en adviestrajecten? Neem vooral contact met ons op!


ABOUT

Intermate is the study association of the bachelor Technical Innovation Sciences, the majors Sustainable Innovation and Psychology & Technology and the masters Human Technology Interaction and Innovation Sciences.

SV INTERMATE

040-247 4430

https://facebook.com/svintermate/

@svintermate

SV Intermate

© 2020 - sv Intermate