Login      

Vacature: ORMIT MCP Technical

ormit-logo-goed

MCP Technical
Klaar om vanuit de techniek de brug te slaan naar de business?

Het ORMIT Multicompany Programma Technical (MCP-T) bereidt je voor op een managementcarrière waarbij je vanuit de techniek de brug slaat naar de business. Tijdens dit unieke ORMIT traineeship werk je twee jaar lang in een technische omgeving aan de ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling.

Praktijkervaring opdoen in een technische omgeving
Ervaringsgericht leren is één van de meest effectieve methoden voor talent- en leiderschapsontwikkeling. De opdrachten bij onze participanten staan dan ook centraal tijdens het ORMIT MCP-T. Tijdens dit traineeship voer je bij diverse organisaties opdrachten uit in verschillende rollen. Je leert in de praktijk wat een technische omgeving van jouw leiderschap vraagt. Op de werkvloer word je direct geconfronteerd met de effecten van jouw manier van aansturen. Omdat je opdrachten bij verschillende organisaties doet, kom je er vanzelf achter welke omgeving het beste bij jou past.

Intensief ontwikkelprogramma
Naast de opdrachten bestaat het traineeship uit een intensief ontwikkelprogramma met training, intervisie, coaching en de ervaring om onderdeel te zijn van de ORMIT-organisatie. Je krijgt een persoonlijke Talent Development Manager die jou coacht vanuit onze aanpak van waarderend coachen. Deze manier van coachen is een inspirerend voorbeeld voor jouw latere aansturing en begeleiding van mensen. In intervisiebijeenkomsten deel je je ervaringen met andere ORMIT’ers. Deze combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele groei.

Het Multicompany Programma Technical biedt jou:

 • Uitdagende projecten bij technische top organisaties
 • Werken op het snijvlak van business en techniek
 • Persoonlijke én professionele ontwikkeling
 • Werken aan je leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen
 • Twee jaar je eigen professionele coach
 • Een intensief opleidingsprogramma
 • De inspirerende omgeving van ORMIT en van talentvolle mede trainees
 • De mogelijkheid om na twee jaar in dienst te treden bij één van de deelnemende organisaties

Ben jij het talent dat wij zoeken?
Voor ons Multicompany Programma Technical zijn wij op zoek naar:

 • Academici die een technische opleiding hebben afgerond, zoals werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, elektrotechniek of technische natuurkunde
 • Naast technische kennis heb je ook belangstelling voor de zakelijke kant van deze business
 • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring

Ambitieus en bevlogen
Je bent gedreven om je leiderschapsambities waar te maken. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap in combinatie met verbindend vermogen, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, empathie en leervermogen. Dat is wat wij zoeken én beloven aan de organisaties waar wij mee samenwerken.

Voorbeeldopdracht
Stef Wesselings over zijn opdracht bij DSM:

“Als techneut met goed gevoel voor sfeer en ‘hoe mensen er in staan’ heb ik de organisatie kunnen voorbereiden op de aanstaande verhuizing evenals op de nieuwe manier van werken. Binnen een maand was iedereen gewend aan de nieuwe werkplek en werden de 9 verschillende werkplekken gebruikt zoals bedoeld; ondanks het feit dat er nog veel zaken niet klaar waren op moment van verhuizing. Het op tijd managen van de verwachtingen bleek erg belangrijk in het proces.”

Solliciteren
Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Dan nodigen wij je uit om een motivatie brief te sturen met een uitgebreid cv. Geef in je cv een duidelijke omschrijving van je studie, stages, afstuderen, nevenactiviteiten en werkervaring en de daarbij behaalde resultaten.

 

Stuur de brief en het cv per e-mail naar werving@ormit.nl.